01262016-10usd-sitewide 728x90

Carti Kindle: mii de carti pentru Kindle-ul tau

de Gabriel Nechita,
Carti Kindle: mii de carti pentru Kindle-ul tau

Ceea ce îmi propun din start de la acest articol este să devină resursa principală pentru persoanele care caută “carti Kindle”.

Am pomenit de mai multe ori cât de fain mi se pare Kindle-ul ca dispozitiv. Este foarte ușor să citești de pe el, bateria ține foarte mult și îl poți lua peste tot cu tine, pentru că ocupă mai puțin loc decât o carte de 250 de pagini.

Ceea ce mi se pare într-adevăr special, este faptul că ţi-l poţi umple gratuit cu mii de cărţi. Practic, poți să ai o bibliotecă într-un singur dispozitiv. Dacă nu ești convins încă de faptul că un Kindle ți-ar fi util, te rog citește recenzia mea: Recenzie Kindle.

Să revenim la cărțile pentru Kindle.

Sunt atât de multe resurse de unde poţi să descarci carti pentru kindle gratis, încât m-am hotărât prin acest articol să strâng cât mai multe link-uri şi resurse în acelaşi loc.

Evident, ca să te bucuri de toate aceste resurse, ai nevoie de un Kindle sau orice alt ebook reader, poate unul chiar mai ieftin. Am realizat o listă cu preţurile la ebook readere, să vezi care ți se potrivește mai bine dpdv raport funcționalități – preț.

carti kindle

Carti Kindle în Română

  1. Elefant
  2. Polirom
Deocamdată aceste 2 sunt sursele de cărţi în română, promit să mai adaug în urma sugestiilor primite sau dacă mai găseşc.

Carti Kindle in Engleza

Conversie din PDF in format de Ebook Reader

Unele cărţi le poţi găsi doar în format pdf, format care este citit de Kindle, dar foarte prost. Majoritatea userilor de kindle însă recomandă conversia în format .mobi cu un soft precum Calibre (recomandat celor cu Mac) sau Mobipocket Reader (recomandat celor cu Windows).

Eu personal m-am simţit mai confortabil cu Mobipocket ebook reader, de aceea ţi-l recomand să îl foloseşti şi tu.

E gratuit şi a funcţionat până acum excelent.

Carti Kindle: Prea multe dintre care poti alege?

Cărţi care pot fi uploadate pe un Kindle sunt cu zecile de mii, frumos ar fi ca din toate aceste resurse să alegi 10-20 de cărti pe care chiar să le citeşti, nu te ajută cu nimic să ai 1 Giga de cărţi pe care nu o să le citeşti niciodată.

PS: Am nevoie de ajutorul tău ca să fac articolul acesta mai bun, te rog sugerează-mi resurse de unde putem downloada direct carti Kindle gratuite sau care ne pot ţine la curent cu titlurile care ocazional sunt gratuite.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, dă-ne un Like pe Facebook:
01262016-10usd-sitewide 728x90

Cartea săptămânii

O carte excelentă despre viaţă, felul ne vedem pe noi înşine şi felul cum ne amăgim că viaţa ar trebui să fie un şir lung de întâmplări fericite, situaţii deţinute mereu sub control şi predictibilitate. Allan Watts a adus în vederea Vestului, idei preţioase (împrumutate din cultura orientală a Zenului şi Budhismului) despre cum ar trebui să percepem realitatea şi viaţa, astfel încât să fim mai fericiţi.
Cumpără cartea →

Tu ce crezi?

Obţii mai mult dintr-un articol dacă laşi un comentariu şi îţi spui opinia.